skip to Main Content

Rychlá půjčka Zaimo je připravena na to, až vám dojdou finanční prostředky. Poskytuje se ve výši až 25 000 Kč, které můžete získat již do 15 minut. S touto půjčkou určitě nesáhnete vedle. Poskytovatelem půjčky je známá finanční společnost Kredito24 Česká republika s.r.o. O peníze u Zaimo může požádat opravdu každý – pracující, student i rodič na mateřské dovolené. Ihned se dozvíte, zda vaše žádost byla schválena.

Získejte bleskovou půjčku do 10 minut zde…

Kdo může čerpat půjčku Zaimo

Půjčka je připravena pro každého. Pokud vaše měsíční výdaje jsou tak vysoké, že si je nemůžete dovolit hradit ze svého aktuálního platu nebo když jste přesáhli svůj rozpočet a nevíte, jak se vyhnout existenčním problémům, půjčku Zaimo vám můžeme jen doporučit. Jelikož není potřeba splnit žádné specifické požadavky a schvalování půjček probíhá 24 hodin během každého dne, jistě se svou žádostí uspějete a peníze se objeví na vašem bankovním účtě už za čtvrt hodinky.

Podmínky poskytnutí půjčky

O půjčku Zaimo je radost požádat. Žádost se odesílá online. Sjednat si ji můžete přímo na našich stránkách, kde vám poradíme, co dělat v případě neúspěchu nebo když si nevíte se svou žádostí rady. Stačí jen vyplnit, kolik chcete peněz a na jak dlouho byste si je rádi vypůjčili. Zaimo vyžaduje registraci, která vám ale spolu s žádostí zabere méně než 5 minut. Jakmile žádost odešlete, můžete počítat zbývající čas do připsání peněz na účet. Půjčka Zaimo je určena výhradně pro osoby, které jsou starší 18 let.

Rychlá online žádost o půjčku Zaimo

Půjčka Zaimo se vyplácí převodem na bankovní účet. Ještě před tím je nutné jeho potvrzení poplatkem 1 Kč – hradí se proto, aby finanční společnost omylem neposlala peníze někomu jinému. Své splátky si můžete rozložit až do 12 měsíců. Pokud tedy zvolíte maximální splatnost, bude vaše průběžné splácení velmi pohodné a absolutně bez stresu.

Back To Top